preskoči na sadržaj
vijesti

Tužna vijest

U dubokoj tuzi javljamo, da je naš kolega, prijatelj, profesor, Vladimir Dubovski umro danas u 60. godini života. Vlado je bio dugogodišnji profesor tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Žitnjak. Rođen je 1962. godine u Novoj Gradišci, gdje će se održati sahrana u ponedjeljak, 12.4.2021. godine u 14 sati. Dragi naš Vlado, počivaj u miru Božjem. Obitelji iskrena sućut.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Zubec  datum: 10. 4. 2021. 20:58

Obavijest

Draga djeco, poštovani roditelji, 
 
sukladno Zaključku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama na području Grada Zagreba Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, u razdoblju od 12. do 16. travnja 2021. godine za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se organizirati po modelu A, tj. u školi. 
Za učenike od 5. do 8. razreda nastava će se organizirati prema modelu C, odnosno na daljinu prema rasporedu u realnom vremenu.  
 
Školski autobusi će kretati s početnih stanica prema ustaljenom rasporedu vožnje za početak nastave u jutarnjoj smjeni. Odvoz učenika iz škole biti će nakon 4., 5. i 6. sata, tj. u 11:15, 12:00 i 12:45h, te u 15:45 za učenike produženog boravka.
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 9. 4. 2021. 19:09

Uskršnja izložba likovnih radova učenika prvih razreda

Pogledajte virtualnu likovnu izložbu naših prvašića na temu Uskrsa:
 
  :: opširnije :: 


objavio: Marija Zubec  datum: 5. 4. 2021. 22:27

Obavijest

U petak 2. travnja 2021. počinju proljetni praznici,a završavaju 9. travnja. Nastava počinje u ponedjeljak 12. travnja prema redovnom rasporedu. 

Svim učenicima želimo ugodne proljetne praznike, a onima koji slave želimo sretan Uskrs!

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 1. 4. 2021. 17:20

ODMORKO

Školski sportski savez Grada Zagreba koji tijekom proljetnog odmora učenika organizira program „Odmorko proljeće 2021“.

Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice i Jelkovec na kojem će se uz slobodno plivanje provoditi i usavršavanje plivačkih tehnika.

Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletika, sportove s frizbijem, boćanje te škola preživljavanja u prirodi. Za aktivnost škole preživljavanja u prirodi potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.

Napominjemo da je sudjelovanje u aktivnostima besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 29. 3. 2021. 18:07

Rezultati kviza

Dragi promatrači i sudionici! Kviz „Tko je vlasnik?“ u sklopu projekta „Daj šapi glas!“ održao se u školskoj knjižnici početkom prošlog tjedna. Klikom na priloženi link saznajte tko vas je to (ne)izravno gledao s fotografija te tko je kviz najbolje riješio i osvojio nagradu! I ne očajavajte ako niste pokupili najviše bodova - izvlačenje kupona uz još dvije nagrade tek slijedi! Saznajte kada:

https://www.canva.com/design/DAEZxNutLF0/I98nl0J4y3zA8xJ3PZf32w/view?utm_content=DAEZxNutLF0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Zubec  datum: 28. 3. 2021. 22:20

KVIZ

Projekt "Daj šapi glas"

Projekt „Daj šapi glas“ napreduje! Prodajni štand donio je do sada profit više od 1500 kn. Zahvaljujemo vrijednim učenicima koji su sudjelovali u prodaji i svima onima koji su na bilo koji način pomogli ovom projektu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Zubec  datum: 19. 3. 2021. 22:27

Likovni radovi

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 15. 3. 2021. 16:47

Projekt "Daj šapi glas!"

OŠ Žitnjak prvi put ove školske godine sudjeluje u projektu "Daj šapi glas!" kojeg je osmislila prof. Draženka Stančić. Radi se o senzibilizaciji učenika i lokalne zajednice za brigu prema napuštenim životinjama. Cilj projekta je osvještavanje i educiranje o potrebama pasa i mačaka, adekvatnoj brizi i zakonskim obavezama. Djeca kroz projekt izrađuju plakate i prezentacije, pišu slogane i letke, volontiraju na donatorskom štandu u školi, izrađuju igračke za pse i educiraju druge učenike o pravilnom i odgovornom držanju pasa i mačaka. Škola se povezala s udrugom za zaštitu životinja "Merida" za koju će skupljati donacije. Koordinatorice projekta su profesorice Vesna Horvat-Kovačec, Marija Zubec, Željka Ivić, Vera Javni, Natalija Zorica, profesor Ante Vlašić i knjižničarka Margareta Milačić. Pratite naše aktivnosti i još bolje – sudjelujte!

U sklopu projekta "Daj šapi glas!" organiziramo donatorski štand koji će biti postavljen:

·         u četvrtak, 11.3.2021.

·         vani, ispred ulaza u školu

·         15:00 - 17:30 h

 

·         u petak, 12.3.2021.

·         na gornjem katu škole, ispred učionice likovnog

·         9:00 - 12.00 h

Klikom na ovaj link s proizvodima možete vidjeti cjelokupnu ponudu s fotografijama. Dođiteee...izaberite, zavirite tu, tu, tu:

https://www.canva.com/design/DAEYQFxdJ-k/7qc8CyCKmax8ZbAR3En5_A/view?utm_content=DAEYQFxdJ-k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Ako ne želite ništa, a svejedno želite donirati udruzi Merida za koju skupljamo novac, ubacite koju kunicu u donacijsku kućicu koja će stajati na štandu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 10. 3. 2021. 16:05

Likovni radovi 2. c

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 10. 3. 2021. 16:14

Državno natjecanje

Naš učenik iz 5.c, LP, na 12. Državnom natjecanju osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa, prema konačnom poretku osvojio je 2. mjesto u kategoriji učenika petih razreda. S obzirom da je prvoplasirani natjecatelj bio nagrađen na prethodnim natjecanjima, te prema pravilima na natjecanju može sudjelovati, ali ne može ponovno biti nagrađen, vrijedna nagrada, volan za PC/PS4/Xbox ONE/PS3, pripala je našem Luki! 
Dragi Luka, čestitke na postignutom rezultatu i uživaj u svojoj nagradi!
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 3. 3. 2021. 18:23

1. c

Učenike 1.c razreda posjetio je 19. 2. vatrogasac, član Vatrogasne postaje Žitnjak, Darko Habulin. Prilikom druženja djeca su upoznata s opremom vatrogasaca i djelatnostima kojima se bave. Edukacijom kroz razgovor, izlaganje i pregled fotografija učenici su doživjeli važnost ovog plemenitog posla. Naučili su kako se mogu zaštiti od požara i ponašati za vrijeme požara.

Kako bi se zahvalili na hrabrosti i požrtvovnosti vatrogasaca odlučili smo sudjelovati na likovnom natječaju Hrvatske vatrogasne zajednice te poslati likovne izražaje i uratke učenika.

Razrednica: Zrinka Bogomolec

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 8. 3. 2021. 17:08

Obavijest Vijest ima dokument u privitku

"Dragi roditelji budućih prvaša, u word prilogu u sklopu obavijesti možete naći detaljnije informacije o prijavi za termin liječničkog pregleda koji je potrebno napraviti prije upisa u prvi razred osnovne škole. U prilogu možete naći sve detalje o načinu prijave putem aplikacije Terminko."
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 21. 2. 2021. 17:21

KARNEVAL U OŠ ŽITNJAK

Pogledajte virtualnu izložbu likovnih radova učenika drugih i trećih razreda OŠ Žitnjak:
 
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 16. 2. 2021. 14:35

MAŠKARE

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 17. 2. 2021. 16:26

Glazbena mladež i Glazbena kultura Vijest ima dokument u privitku

Prezentacije učenika Glazbene mladeži i Glazbene kulture. 
 
Učenici su istražili onaj najvrjedniji spoj koji glazbu čini živom i snažnom, a to je povezanost glazbe i emocije. Glazba koja sadrži iskrenu emociju može biti moćno sredstvo za velike stvari kao što su ljubav, pomoć pri raznim zdravstvenim poteškoćama ali i kanal kroz koji možemo istražiti svoje najdublje vrijednosti i upoznati sami sebe. 
 
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 16. 2. 2021. 14:42

LIDRANO

Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2021.  

Ove godine općinska razina smotre Lidrano održana je 10.2.2021. u OŠ Pl.Matačića samo za pojedinačne nastupe. Da poezija ima širok raspon izričaja pokazao je naš učenik osmog razreda, Rikardo Osmanović koji je svojim nastupom oduševio žiri. Izveo je „Frajersku pjesmu“ Jure Karakaša. Kakvi će komentari biti na županijskoj razini to ćemo tek vidjeti! Držite fige!

 

Voditeljica: Margareta Milačić

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 12. 2. 2021. 18:22

Posjet knjižnici

Posjet knjižnici

Drugi razredi naše škole u pratnji svojih učiteljica posjetili su knjižnicu i poslušali priču „Oprostite, jeste li vi vještica“ koju je napisala  Emily Horn. Osim što su bili dobri slušači, kroz radionicu su pokazali svoju kreativnost, a neki i glumačku vještinu. Ono za što ih još svakako moram pohvaliti – odlični su kuhari! Do sljedećeg susreta u knjižnici, nadam se da će sami pročitati puno zanimljivih priča.

Margareta Milačić, knjižničarka

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 12. 2. 2021. 18:12

ODMORKO Vijest ima dokument u privitku

Draga djeco, poštovani roditelji, 

Školski sportski savez Grada Zagreba nastavlja sa slobodnim klizanjem na ŠRC Šalata, slobodnim plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika na bazenu Jelkovec u okviru programa Odmorko tijekom školske godine.

Program se provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Za sudjelovanje u programima broj mjesta je ograničen te su potrebne prethodne prijave preko mrežne stranice Školskog sportskog saveza Grada Zagreba. 

  

 
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 10. 2. 2021. 08:28

Donacija

Dragi učenici i roditelji,

od 8. veljače krećemo s akcijom prikupljanja novčanih donacija za Banovinu/Baniju, akcija će trajati do 26. veljače.
Novac će prikupljati razrednici koji će izdavati račune za primljene donacije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 9. 2. 2021. 16:31

Obavijest

Dragi učenici, poštovani roditelji!
 
Od ponedjeljka 1. veljače 2021. u školu se vraćaju i učenici od 5. do 8. razreda. Nastava će se odvijati prema ustaljenom rasporedu i uz poštivanje epidemioloških mjera. Neparni razredi imat će nastavu ujutro, a parni popodne. 
 
Veselimo se što se vidimo u školi!
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 29. 1. 2021. 17:40

Obavijest

Dragi učenici, poštovani roditelji,

 
potres koji se dogodio 29.prosinca 2020. nije oštetio našu školu, stoga smo spremni započeti nastavu u 2. polugodištu u ponedjeljak 18. siječnja 2021. 
Prema odluci Vlade RH, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Gradskog ureda za obrazovanje za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se održavati u školi, a za učenike od 5. do 8. razreda nastava će biti organizirana na daljinu iz epidemioloških razloga. Nastava na daljinu za više razrede odvijat će se prema ustaljenom rasporedu sati u realnom vremenu, tj. u vrijeme kada bi nastavu imali u školi. 
Nastava za učenike od 1. do 4. razreda odvijat će se do daljnjeg u jutarnjoj smjeni, o čemu će razrednici obavijestiti roditelje učenika. 
Prvi dan nastave razredni učitelji će održati edukaciju o postupanju u slučaju potresa, nakon čega će biti održana vježba evakuacije.
 
Želimo svima uspješan početak novog polugodišta!
 
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 16. 1. 2021. 16:26

"Likovna izložba učenika OŠ Žitnjak"

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 15. 1. 2021. 14:50

Advent

advent

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 5. 1. 2021. 16:49

Postupanje u slučaju potresa Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici, poštovani roditelji!

 

Pogledajte edukativni video o postupanju u slučaju potresa.

letak

letak

letak

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 5. 1. 2021. 13:13

Djeca i obitelji prije, tijekom i nakon potresa

BESPLATNA PUBLIKACIJA: “Djeca i obitelji prije, tijekom i nakon potresa”

Dragi roditelji, učenici, zaposlenici!

U ovim teškim vremenima dobro je zapamtiti da niste sami u svemu što se događa! Trenutna situacija mnogima je stresna i neizvjesna, pa tako vjerojatno i Vama i vašoj obitelji. Mnoge emocije, misli i ponašanja koja se trenutno mogu javiti su normalna reakcija na situaciju. Možete se osjećati uplašeno, tužno, uznemireno, ali i udaljeno od situacije. Kako bi mogli pomoći sebi i svojoj djeci, u nastavku slijedi brošura koja detaljno prikazuje kako sa svojom djecom razgovarati o potresu, o nekim tipičnim reakcijama, mogućim aktivnostima koje mogu pomoći i Vama i njima. Autori brošure su psiholozi Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba: prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, Krešimir Prijatelj i Mia Roje Đapić.

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 30. 12. 2020. 18:24

Obavijest

Dragi učenici, poštovani roditelji!
 
Na kraju smo prvog polugodišta i ove neobične i izazovne kalendarske godine. Uz sve tegobe, uspješno smo je priveli kraju. Sutra počinje zimski odmor učenika i trajat će do 15. siječnja 2021. godine. U ponedjeljak 18. siječnja u jutarnju smjenu prema redovnom rasporedu dolaze 1., 3., 5. i 7. razredi, a u popodnevnu 2., 4., 6. i 8. razredi. 
Dobro se odmorite i lijepo provedite predstojeće blagdane u krugu svojih obitelji. 
 
Želimo vam sretan Božić i sretniju i bolju 2021. godinu!
  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 23. 12. 2020. 18:09

1.b

   

Foto-galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 13. 12. 2020. 17:16

Kultura moja avantura

U sklopu INA - e "Kultura moja avantura" koju vode prof.Marijana Međugorac i prof. Margareta Milačić, obilježen je Svjetski dan animiranog filma. Uz prezentaciju i kviz, učenici 5.c i 7.c razreda dobro su se zabavili, pokazali znanje i razumijevanje teme te ponešto novo i naučili. Klikom na priložene linkove pogledajte prezentaciju i zanimljivu izložbu njihovih autorskih radova u kojoj nam predstavljaju svoje animirane junake. Čestitamo pobjednicima kviza i učenicima koji su na svojim junacima skupili najviše bodova. Prisjetite se i sami pokojeg crtića, jer nema kome nisu obilježili djetinjstvo. Uživajmo u njima i dalje!

Prezentacija:https://www.canva.com/design/DAELuMdULyk/UVhCLWYfMI723jrPEzoNaA/view?utm_content=DAELuMdULyk&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Izložba:https://www.canva.com/design/DAENxNIBgOg/WB3KoAeFrD8JAM-heGTqUA/view?utm_content=DAENxNIBgOg&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 20. 11. 2020. 14:37

Projekt "Vlakićem kroz Evropu"

U organizaciji Filozofskog Fakulteta Zagreb (odsjek Germanistike) te Goethe Instituta, Hrvatska  će učenici OŠ Žitnjak sudjelovati u projektu „Vlakićem kroz Europu“. Projekt obuhvaća učenike 1.ih do 3.ih razreda neovisno o prvom stranom jeziku. Korist je obostrana. Dok će učenici imati priliku sudjelovati u dva navrata u raznim radionicama njemačkog jezika sa ciljem stvaranja interes za učenje stranih jezika kroz kreativan i razigran pristup, studenti germanistike će imati priliku vježbati razne metodičke pristupe u stvarnim okolnostima. Zahvaljujemo svim sudionicima. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 20. 11. 2020. 14:34

Vukovar

Povodom dana pada grada Vukovora i stradavanje civilnih žrtava Škabrnje 18. 11. odajemo počast svim stradalima, nestalima, zarobljenima u Domovinskom ratu, neka im je vječna slava i hvala !

  

Na satu Glazbene mladeži obilježili smo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Tom prigodom izradili smo (napisali) malu knjižicu pjesama. Ovdje su samo neke.

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 17. 11. 2020. 08:31

1. c

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 25. 10. 2020. 16:27

Napiši pjesmu i osvoji bicikl Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 13. 10. 2020. 15:27

NK ZET

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 7. 10. 2020. 19:56

Projekt OTISAK

Učenici 6.b su 9.11. imali senzibilizacijsku radionicu u sklopu projekta OTISAK.

1.10. i 2. 10 su učenici 6.b imali radionicu hrvatskog znakovnog jezika u sklopu projekta OTISAK.

1.10.2020. u 7.c održala se radionica Brailleovog pisma i mobilnosti u sklopu projekta OTISAK koji provodi udruga RODA. Djeca su bila oduševljena radionicom te su se upoznali sa životom slijepih osoba.

14.9.2020. u sklopu projekta OTISAK (koji provodi udruga RODA) održane su dvije  radionice za jačanja kapaciteta za javne kampanje, u 6.a i 7.c razredu. Naučili smo kako pripremiti kampanju i veselimo se našoj budućoj kampanji koju ćemo uskoro provesti u školi.

fotografije

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 5. 10. 2020. 07:36

Vozni red školskog autobusa

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 3. 9. 2020. 18:06

Raspored zvona

Jutarnja smjena:

 

1. 8:00 – 8:40

2. 8:50 – 9:30

3. 9:40 – 10:20

4. 10:25 – 11:05

5. 11:10 – 11: 50

6. 11:55 – 12:35

 

Popodnevna smjena:

 

0. 13:15 – 13:55

1. 14:00 – 14:40

2. 14:50 – 15:30

3. 15:40 – 16:20

4. 16:25 – 17:05

5. 17:10 – 17:50

6. 17:55 – 18:35

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 3. 9. 2020. 17:54

Školska godina 2020./2021.

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji!

 

Nastavna godina započinje 7. rujna 2020. godine.

Parna smjena (2., 4., 6. i 8. razredi) dolazi na nastavu u 8:00h,

a neparna (3., 5. i 7. razredi) poslije podne u 14:00h.

Prvašići dolaze u školu u pratnji jednog roditelja u 12:00h.

 

Učenicima će prvi dan biti podijeljeni udžbenici, stoga neka ponesu školske torbe.

 

Prijevoz za učenike putnike biti će organiziran kao i do sada. S obzirom na trenutne epidemiološke prilike, molimo sve učenike koji dolaze školskim autobusom da nose maske. 

 

Sve detalje oko odvijanja nastave u trenutnim epidemiološkim uvjetima učenici će dobiti od svojih razrednika.

 

Molimo sve učenice i učenike, te njihove roditelje da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera radi sigurnosti učenika i djelatnika škole.

 

Puno uspjeha u novoj školskoj godini, uz želju da svi ostanemo zdravi!

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 1. 9. 2020. 18:47

Obavijest

OBAVIJEST ZA UČENIKE PRVIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE I NJIHOVE RODITELJE

 

Dragi roditelji,

s obzirom na epidemiološku situaciju vezanu uz COVID-19, obavještavamo Vas kako se ove školske godine neće održati svečana priredba za učenike prvih razreda. Odluka je donesena sukladno epidemiološkim preporukama HZJZ-a i MZO-a.

Učenici koji ove školske godine kreću u 1. razred osnovne škole, dužni su doći u ponedjeljak 7.9.2020. u 12h u školsko predvorje u pratnji ISKLJUČIVO jednog roditelja. U 12h svaki učitelj/ica prozvati će svoje učenike prilikom čega će oni krenuti u svoje razrede.

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 31. 8. 2020. 16:54

Obavijest roditeljima

OBAVIJEST ROITELJIMA SVIH UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE ŽITNJAK

 

Dragi roditelji,

S obzirom na epidemiološku situaciju vezanu uz COVID-19, obavještavamo Vas da ulazak roditelja u prostore škole nije dopušten.

Za sve upite vezane uz početak školske godine, kao i sve ostale radnje molimo da školu kontaktirate telefonskim putem ili na službeni e-mail škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 31. 8. 2020. 16:33

DAN ŠKOLE

MOJA ŠKOLA

FALI MI DO BOLA

Virtualni Dan Osnovne škole Žitnjak

  :: opširnije :: 


objavio: Katica Kušan  datum: 26. 5. 2020. 16:48
» Arhiva naših vijesti    
 


U spomen

Priloženi dokumenti:
Vladimir Dubovski.docx


Upisi u prvi razred

Izložba

Naša FĐ je osvojila nagradu na likovnome natječaju Krka National Park pod Nazivom: Mali čuvari prirode.

Uploaded image: No description set. Franka Đurović OŠ Žitnjak (1).jpg

Virtualna izložba likovnih radova učenika OŠ Žitnjak

Gabriel6         Filip6

Dino6

Emina7           Patricija7   

Nika7              Korina7

Lucija7            Lana7

Josipa7           Lara7

Mihael7           Martina7

Jozo7              Sven7

NikaB7            Kristina7

Karla5             Lejla5

Ana5               AnaL5

Mateo5           Luna5

Matej5            Toni5

Franka5

Lana8          Lana8druga

Emanuel8    Ana Marija8

Antonio8


Motivacija za učenje

Priloženi dokumenti:
46864.pptx


U slučaju potresaGOTIK

Obavijesti

Virtualna učionica

Prijava

5. a           5. b          5. c  

6. a           6. b          6. c  

 7. a          7. b          7. c

8. a            8. b          8. c

Priloženi dokumenti:
upute za virtualne razrede (3).doc


Upisi u srednju

Telefoni za psihološku pomoćJELOVNIK

Priloženi dokumenti:
JELOVNIK OZUJAK 2021..docx


Priručnik

Priručnik Zagreb za zdravlje mladih


Tražilica

Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju